Pages - Menu

Popular Posts

dijous, 19 de març del 2015

INFORMACIÓ ROCÒDROM I SORTIDES

Esporles a 18 de Març de 2015 Club de Muntanya Ermassets


Benvolgudes famílies,
Abans de res demanar-vos disculpes. Com alguns ja sabreu, les obres del rocòdrom estan duent més feina de la que voldríem: hem tengut una sèrie de problemes tècnics corresponents al disseny de l’estructura i redacció del projecte del nou rocòdrom per part d’un arquitecte, obtenir els permisos d’obra pertinents, trobar mà d’obra específica.... que, sens dubte, han dificultat i retardat enormement l’obra a dur a terme, molt més enllà, com podreu suposar, que el nostres i (volem pensar) vostres desitjos.
Com a petit club d'esport de muntanya que som, disposam d’un pressupost limitat, així que amb l’il.lusió de tirar endavant un projecte de tal magnitud i comptant, principalment, amb membres i voluntaris del club treballant en les seves estones lliures, esperam que entengueu, que sabent-nos moltíssim de greu, la gestió del dia a dia de l'obra ens ha sobrepassat.
Tot i que l’engrós de l'obra ja està fet, i sense poder assegurar una data exacta de finalització definitiva, s´ha decidit reprendre les classes d’escalada aquest tercer trimestre després de les vacances de Pasqua, és a dir, el dimarts dia 14 d’abril, comptant amb una part de la instal·lació que ja està acabada i al menys salvar el que queda d'aquest curs escolar.
Amb tot això, us volem tornar a demanar disculpes per la desinformació que potser heu percebut i us demanem comprensió davant el treball, en gran part voluntarista, que algunes persones estan realitzant envers una obra d’aquestes dimensions.
No obstant això, també us volem informar de tres sortides que tenim planificades abans de reprendre les classes i que esperem amb molta il·lusió que us animeu a participar, ja que estam fent un esforç de coordinació i planificació perquè els vostres fills/es s’ho passin pipa i en definitiva puguin gaudir de l’esport, la muntanya i la natura.

Diumenge 29 de març:  Sortida Estret de Valldemossa (zona de bloc)
Lloc de trobada: pàrquing de s’Estret
Destinataris: tots els alumnes de l’escola
Hora de sortida: 10.00
Hora d’arribada: 14.00
Preu:
INFANTIL 0-9
JUVENIL 10-18

Sortida
Mitja jornada

Sortida Mitja jornada
INFANTIL SOCI
8€
JUVENIL SOCI
8€
INFANTIL SOCI FEDERA
7€
JUVENIL SOCI FEDERAT
7€
INFANTIL NO SOCI
15€
JUVENIL NO SOCI
15€
Rati mínim
6 nins

6 nins
Formes de pagament: domiciliació bancària.

Dimarts 7, dimecres 8 i dijous 9 d’abril: acampada de Pasqua
Lloc de trobada: Passeig Esporles (davant el cafè passeig)
Destinataris: alumnes juvenils de l’escola
Hora de sortida: 10.00
Hora d’arribada: 14.00 (àrea recreativa Son Trias d’Alt)
Preu:
JUVENIL 10-18

Acampada Pasqua
JUVENIL SOCI
40€
JUVENIL SOCI FEDERAT
35€
JUVENIL NO SOCI
45€
 Rati mínim
6 nins
Formes de pagament: domiciliació bancària.
Enviarem un altre correu explicatiu sobre l’acampada on s’especificarà el material necessari, les activitats que realitzarem, el menjar, etc.

Dijous, 9 d’abril: sortida a Son Trias
Lloc de trobada: pàrquing de l’àrea recreativa de Son Trias d’Alt.
Destinataris: alumnes infantils de l’escola
Hora de sortida: 10.00
Hora d’arribada: 14.00
Preu:
INFANTIL 0-9

Sortida
Mitja jornada
INFANTIL SOCI
8€
INFANTIL SOCI FEDERA
7€
INFANTIL NO SOCI
15€
Rati mínim
6 nins
Formes de pagament: domiciliació bancària.

En aquesta sortida ens trobarem amb els alumnes juvenils que estiguin d’acampada i realitzarem diverses activitats d’escalada, slack line i recerca del tresor. No us ho perdeu!!
Les inscripcions es podran realitzar confirmant l’assistència a través del correu electrònic de l’escola: escola@ermassets.org fins dos dies abans de la sortida. Si no es compleix amb el rati mínim, malauradament, haurem de suspendre l'activitat. 
Moltes gràcies i fins aviat!