Pages - Menu

Popular Posts

dimecres, 29 d’abril del 2009

Resultats de la segona jornada Liguilla Ermassets

Ahir varem gaudir de la segona jornada de bloc dels Ermassets, varem disfrutar com nins petits, aquesta va estar més reyinda que la primera, peró en Pep va demostra la seva supremacia, encara que en Gus que va quedar segon i n'Alvaro (hippie) que va quedar tercer, li varem posar més difícil.
En definitiva, en Lito ens va fer passaruna bona estona, i es confirma el "bon rollito" que tenim a la liguilla, convidar a tots els Ermassets a la pròxima jornada que sera dia 28 de maig.




Foto d'en Lito: Pep Sabater en "Singler" 8b
SENIORS

1 PEP SABATER 1 PT
2 GUS 3 PTS
3 HIPPIE 5 PTS
4 TOMEU SANTISTEBAN 7 PTS
5 XAVES 9 PTS
6 XISCO JIMENEZ 11 PTS
7 MIQUEL BEIA 13 PTS
8 BERNAT AMENGUAL 15 PTS

CLASSIFICACIÓ DESPRÉS DE LA SEGONA JORNADA

1 PEP SABATER -2 PTS
2 ALVARO (HIPPIE) –8 PTS
3 GUSTAU –10 PTS
4 TOMEU SANTISTEBAN –16 PTS
5 XISCO JIMENEZ –22 PTS
només han puntuat a una prova
6 LITO –5 PTS
7 XAVES –9 PTS
8 MIQUEL (BEIA) i FRAN –13 PTS9 BERNAT AMENGUAL –15 PTS
DEBUTANTS

1 GUILLEM AULI 1
2 ALBERT ROSELLO AMENGUAL 3
3 TOMEU MUNAR 5
CLASSIFICACIÓ DESPRÉS DE LA SEGONA JORNADA
Tots han puntuat només a una prova
1 GUILLEM AULI i BERNARDI AULÍ 1 PT
2 ALBERT ROSELLO AMENGUAL 3 PTS
3 TOMEU MUNAR 5 PTS

Compe de Sóller

Aquest disabte dia 2 de maig, dins la II JORNADES D?ESPORT DE MUNTANYA DE SÓLLER, tendra lloc la 1ª Compe de la Copa Balear de Bloc al pati de ses escolàpies (al mateix lloc que l'any passat).
Aqui vos pas el programa d'activitats:
09:30 h Finalitza el plaç d'inscripció
Debutants (Grau máxim 6c)
Juniors (De 14-17 anys) necessari dur un permís dels pares o tutors)
Séniors
Dones
10:00 h Concentració

10:15 h Entrada zona d'aïllament, (Debutant-Dones)

10:30 h Comença l'eliminatoria, (Debutant- Dones)

11:30 h Fi de l'eliminatoria

11:15 h Entrada zona d'aïllament (Juniors- Seniors)

11:45 h Comença l'eliminatoria (Junior-Seniors)

13:45 h Fi de l'eliminatoria

14:00 h Dinar per tots els participants

15:00 h Audiovisual "Escalada lliure a Mallorca" comentat per Miquel Riera i Adrian G. Giber

16:15 h Entrada zona d'aïllament (Final Dones- Debutants)

16:30 h Comença la final

17:30 h Entrada zona d'aïllament (Final Juniors-Seniors)

17:45 h Comença la final

19:15 h Fi de la competició

19:30 h Entrega de premis

Inscripcions fins les 09:30 hores del mateix dia de la competició o al correu electrònic cmesoller@gmail.com, fins al 01/05/09 facilitantel nom, cognoms, data de neixement i categoria a la que vols participar. Hi has de fer un ingrés de 15 euros pels federats i 20 pels no federats al Nº de compte 2051 0046 88 1070008298 Sa nostra.

Es obligatori dur el carnet federatiu amb el DNI.

dimarts, 28 d’abril del 2009

CRÒNICA D'UNA SETMANA SANTA PASSADA PER AIGUA

Na Ruth, s'ha currat un resum del viatge que han fet aquest més d'abril, convid a tothom que vulgui que faci el mateix.
Fotos i texto: Ruth Planells

Foto d'en Pep: L'autora del text encadenant un 7c

En Pep sa nina i jo partirem dia 7 d'abril a muerte cap a Rodellar. Ses prediccions no eren gaire bones però escalarem dos dies bastant bé, en companyia d’en Carlos vidal i Tomeu “ boc”. Allà en Pep va encadenar tres octaus (Sepes, Argo i de Vuelta al convento), dos el mateix dia! Això començava bé! En Boc va fer sa “Egocentrismo”, 7c, al segon pegue i en Carlos algun 7b+ a vista. Però sa bona sort es va acabar ràpid, es va posar a diluviar i en poques hores tot va filtrar. No sabíem que fer i vam decidir baixar cap a Siurana, Tarragona. Però allà es temps estava igual i a més, fred. Estàvem un poc desesperats...Després vam xerrar amb en Migue que acabava d'arribar a València amb la resta de s'equip mallorquí: Palanca, Kastar, Copi, Chacón, Simó i Tomeu. Allà feia bon temps així que mos varem decidir a baixar i provar sort a un nou sector de Chulilla on està equipant en Pedro Pons entre d'altres.. i que ens havia recomanat en Juanma d'Artà. I ens va agradar tant que ens hi vam quedar prop de 8 dies! És un canyó amb parets a banda i banda d'uns 70-80m i una inclinació d'uns 30º. Les vies són molt llargues, amb algunes xorreres i regletes. Encara són molt noves i en algunes es trenquen preses i tenen poc magnesi. L'escalada és de continuïtat i bastant tècnica amb peus petits i llisos.



Foto de na Ruth: En Simó fardant de biceps



Aquí els al·lots varen arrasar, qui més qui menys va tornar ben content a casa. Els encadenaments més destacats foren:

-En Pep, en Simó, Palanca i en Migue encadenaren:
.veteranos, 7c+/8a
.el capataz incapaz, 8a
.agente naranja, 8a
.planeta namac 8a

-En Copí encadenà el seu 1er 7c+/8a amb “veteranos”
-En Tomeu també encadenà la veteranos, 7c+/8a i un 7c a vista, nuvulingulus (que també l'encadenaren a vista Pep, Simó, Migue i Palanca)
-En Kastar encadenà algun 7c i 7c+
-I jo també vaig fer un 7c!! Poc a poc estic recuperant sa forma..




Foto de na Ruth: n'Aixa que no perd detall de les vies, després dira que les ha fet a vista


Allà vàrem coincidir amb en Pedro Pons, Patxi Arocena i Dani Andrda i poguérem gaudir de les seves escalades. En Dani va encadenar un 8b a vista i un 8c.

En general vàrem disfrutar molt, i ses rialles no varen faltar. A més estàvem allotjats a un poble proper, Casinos, on vàrem llogar unes habitacions molt guapes i confortables, al costat d'un bar-restaurant on es menjava de puta mare (si a algú li interessa el telèfon es ). Mos vàrem posar ses botes!!
Això si, qui millor s'ho va passar de tots fou sa petita Aixa que va tenir molts de “tets” que la cuidaven!!


Foto: En Pep fent de marsupial

dilluns, 27 d’abril del 2009

En Jaume encadena "Guiris go home"


Foto de na Maria Anònia: Jaume en "Guiris go home" 8C


En poc menys de dues setmanes, una de les vies més dures de Mallorca, ha tornat a ser encadenada, aquesta vegada va ser en Jaume. Respecte al grau: en una entrevista telefónica que vaig mantenir amb ell just després d'encadenar la via, no m'ho va deixar molt clar, el tipo em va dir que per ell era tan dura com "Calabruix" un "8b" de Santanyi que diu que xerrant amb en Juanma trobaven que s'havia de recotar perque l'havian graduat molt a la baixa, peró no em va dir quant l'havian de pujar, be, el cas, que em va deixar mol embullat i no se quin grau li sembla...







Foto: En Tolito en "Sex cannabis"



Un altre que puja de grau, es en Jaume Llobeta, que encadena "Football fan" 8a, un dels millors 8a's de l'illa (per jo) i un altre que també puja de grau, a vista, "Red bull" 7c és el "Murto".

En David "petit", "Komunista" que decota a 8a+ i "Xinofobia" a Les perxes que li sembla 8a+ i no 8a, "Red bull"7c i "Dias Revueltos" 7b+ al flash.

L'altre David, en Martínez, "Odissey" 8b i "Terrorvision" 8a+, pin-pan a la saca, ambdues a Les perxes.

En Tomeu Santisteban sense e, "Master hit" 7c+, i quint a la liguilla Ermassets, (per cert he trobat el teu multiuos, dema te la donare

En Pablo, "El canario" 8a i en Javi "el rubio" "The bloc" 7, a Sa Bastida.







Foto: Na Dalila blocant per Albarracín





En Paco Vila, "Red bull" 7c al segon, "Dias revueltos" 7b+ i "Aramistes" 7a+ a vista, en Tolito també fa "Aramistes" a vista.

En Biel Torres, "Moret" que li sembla 7a+ al flash, "Franquete" que li sembla 7a+/b a vista, "Bessonada" 7c al segon, n'Isidre "Franquete" al flash, n'Andreu "Apostata" 7b al segon i jo "Dias Revueltos".

En "Gus" "Es sotil" 8a al tercer pegue del dia després d'anys sense provar-la, n'Isidre "Truc" que li sembla 7b i en Tomas Mut "tomate" i en Miguel "Emaya" encadenen "Gemma" 7a, totes en Es Verger".

A Banyalbufar, en Gus fa la primera de "Cinco" un projecte d'es Beia" 7b+ per confirma i en Charly la segona, jo faig la segona de "Superbra" 7b, una directa de "Superna" 7a+, a més, en Gus i en Charly proban un projecte d'en Lito "Ànima", molt bo, sortira damunt 8a.







Foto: N'Elvira també blocant per Albarracín


diumenge, 26 d’abril del 2009

2ª JORNADA LIGUILLA ERMASSETS

Dimarts 28 d'abril a les 19:00 hores, tindra lloc la segona jornada de la 1ª liguilla Ermassets.

Aquesta vegada en Lito és l'encarregat de montar els 6 pasos de la compe, ja fa estona que els hi té montats i m'ha promés que serà més benèvol que n'Alex (ja ho verem). El format sera el mateix que a la primera jornada i servira de pròleg i de posada a punt per la compe de Sóller que es farà el dissabte dia 2 de maig al mateix lloc que l'any passat (ja vos penjare més informació la setmana qui ve). Recordar que en Pep va lider,el "hippy" segon, i en Lito (que no podra competir) tercer.

P.D. En Jaume Melis ha encadenat "Guiris go home", més informació, pròximament...


diumenge, 19 d’abril del 2009

Xino encadena "Guiris go home"


Foto de na Chiru: El xino a "Cowboy"




Aquest passat dimarts, el Xino va arribar a la cadena de la "Guiris go home" (sense haver caigut, es clar) i es va convertir en el seté o vuité escalador mallorqui en encadenar 8c, aixó si ell despres de pensar-ho molt troba que la via és 8b+, diu que és un bon 8b+, però que no hi ha molta diferència amb altres 8b+ que ha fet. És ben vera que de moment és l'únic que troba que és aquest grau, i de moment guanya clarament la gent que pensa que és 8c. El mateix Xino també encadena al Museu la "Rock cowboy" i pensa que no arriba al 8b, per ell potser 8a+ (bono que està que lo peta)





En Charly i en Jaume també estan que lo petan, i decotan "Heineken" de 8a a 7c. En Charly també fa la primera de "Bora bora" 8a+ a la Foradada.

En David (aquest ja no decota res), peró va al Santueri i fa en el dia "Munchescal ext." 7b, "Terra lliure + sex canabis" 7c+/8a i la "Pixies" 8a+ al quart "tiento". En Paco i en Miquel Emaya fan la "Munchescal" 7b. Molt de moviment pel Santueri, en David Martínez i n'Andreu també fan la "Terra Cannabis" 7c+/8a, en David M. encadena també la "Sex cannabis"8a, i la "Quintomas" fins a dalt "Kortatu" que jo també faig, no arriba a 7b+ així com jo la vaig fer. En Jaume Guardiola encadena "Vina, vina" 7c i en Bernat Amengual encadena "Quintomas" 6c.

Per la Bastida, els dos Davids encadenan "El canario" 8a, i en David petit "The block" 7c, les dues en el segon.




Foto de na Chiru: En Borja a "Cowboy"

Molt ressenyable l'encadenament d'en Paco Vila de "Bessonada" 7c, el seu primer 7c a vista, en Jerry la va fer en el segon, jo vaig fer "Xoroi" 7b/+, "Kamikaze" i "Jonqui Tonqui" 7b's i "Aramistes" 7a+ (no el mateix dia), per cert totes bonissimes, El Lolito, en Paco i en Jerry fan "Gravida" 7a i en Ferran "Llicenciada" 6c+ al flash.

A més en Lolito encadena "Die totem hosen" el clàssic 7c de Les perxes, i en Pixulo "La colgado" un altre clàssic, aquest 7b. En Gus, "Petit Frankenjura" 7c/+ i "Sobremunt" 7c, en Jaume Guardiola "Xurrito" per ell 7c. El Beia "Wellcome to paradise" 7b+, el Pixulo i jo "Batchampf" 7a+, jo "To quisqui me toca" 7a a vista. En Pixulo "la via dels romos" 7b a Cala Magraner. I jo al Port de Valldemossa la variant de "Dali" 7b+, peró que n'Andreu me decota a 7c sense haver-la provada (és el meu amiguito).

Per la peninsula en Pep ja duu mitja dotzena de 8a, "Serpes", "Argo", "De vuelta al convento"... i en Carlos "pelirrojo" ha fet "Egocentrismo" 7c.

Apa doncs, aixó crec que és tot el que m'ha arribat, "Enhorabuena a los agraciados".



Foto de na Chiru: El Xino a "Cowboy"


dijous, 2 d’abril del 2009

ENCADENES

foto d'en Xavi Bosch: Kurt Albert al Sostre d'en Burot 6c+
La pluja ha tornat a fer acte de presència, ja fa una setmana que plou i el panorama és bastant trist, quan ja pensàvem que això seria un no aturar d’escalar, haurem d’esperar un temps que tot s’eixugui. Encara així abans de l’aiguada es va encadenar qualque cosa:

En Kastar i en Simó per Fraguel continuant anotant vies a la seva llista particular, el primer encadena “Singler” 8b i el segon “Terre d’aventure” 8a, a més en James encadena “Fes el que puguis” 7b, i “Cous-cous” a vista. En Pep “Bota petit” 8a a Les perxes i en Joan Andreu Morro “Penthouse” 7c/+, també a Les Perxes.

Al Verger, esta de moda la via d’en Tomàs “Aferrar i xapar” 7b per mi no gaire difícil, (just a l’esquerra del 6a+) la varem encadenar en Vicenç Piza, en Charly, en Sergi i jo, na Mónica encadena una altra via d’en Tomás “Truc” 7a+.

Al Port d’es Canonge, en Biel Torres fa la primera de “Sa carbonera” 7a+ que també encadenam en Sergi, en Jaume Guardiola i jo, i jo faig la primera de “Es caparró” 7b que es Beia també encadena. A Andratx vaig fer un 7a de n’Arturo “Pitbull” al sector Colmenes”.

Per acabar en Juanma va encadenar per Chulilla (València) 3 8a’s al segon pegue en tres dies.